0800 800 163

Rulada cu ananas

Iti trebuie pentru pandispan:

•    4 oua
•    1 plic de zahar vanilat   
•    100g zahar
•    25g amidon
•    30g fulgi de cocos

Iti trebuie pentru crema si ornat:

•    1 conserva Sun Food Ananas Rondele in sirop
•    40 ml frisca
•    1 plic intaritor de frisa
•    100g fulgi de cocos
•    cirese confiate (optional)

Pregatesti pandispanul asa:

Bati galbenusurile cu patru linguri de apa rece pana devin o spuma, adaugi zaharul si zaharul vanilat apoi faina amestecata cu amidonul si fulgii de cocos. La urma, incorporezi albusurile batute spuma, amestecand usor cu o spatula, de sus in jos.

Pui compozitia intr-o tava mai mare, pe hartie de copt si dai la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 10 minute.
Scoti pandispanul cu tot cu hartia de copt si, cat e cald, il rastorni pe un prosop de bucatarie umed, desprinzi hartia si rulezi pandispanul cu ajutorul prosopului.

Pregatesti crema asa:

Bati frisca impreuna cu intaritorul de frisca si opresti putina pentru decor. Amesteci frisca pastrata cu ananasul din conserva (opresti cateva rondele pentru decor) taiat bucati si scurs, impreuna cu jumatate din cantitatea de cocos.
Desfaci rulada, repartizezi crema uniform, rulezi la loc si lasi la rece cel putin trei ore.
Ungi rulada cu frisca oprita pentru decor apoi presari fulgii de cocos ramasi. Ornezi cu rondele de ananas. Poti pune si cateva cirese confiate.