0800 800 163

Despre noi

Cu o prezenta de peste 7 ani pe piata din Romania, Sun Food este unul dintre cele mai importante branduri de conserve din Romania.  Gama noastra de produse este extrem de diversificata, continand fructe, legume si peste la conserva, toate produse din materie prima de calitate si atent selectionate!

Valorile care stau la baza brandului Sun Food ne recomanda: calitate constanta, sortimentatie diversificata, sănătate, optimism şi o abordare modernă, menită să aducă savoarea fructelor si legumelor în bucătaria consumatorului!

Cu noi ai siguranta ca poti sa gatesti sanatos pentru ca Sun Food reprezinta grija noastra pentru o alimentatie corecta! Conservele Sun Food reprezinta o alternativa sanatoasa si de calitate!

Sustinem importanta unei alimentatii sanatoase, echilibrate si bogata in vitamine si minerale. Tocmai de aceea avem grija ca in procesul de fabricatie a conservelor noastre sa nu se regaseasca aditivi alimentari. Specialistii nostri aleg cu grija fructe, legume si peste proaspete astfel incat sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a se bucura de gustul si aroma produselor conservate dupa metode cat mai traditionale. Acest aspect este cu atat mai important cu cat studiile stiintifice au demonstrat faptul ca, atunci cand sunt conservate in mod corespunzator, acestea isi pastreaza intacte proprietatile nutritive.

Toate produsele Sun Food sunt produse nemodificate genetic tocmai pentru ca punem pret pe calitate si sanatate!

Conservele Sun Food pot fi incluse fara nici o grija atat in alimentatia adultilor cat si a copiilor. Acest lucru este posibil datorita concentratiei scazute de zahar sau sare. De exemplu, rosiile decojite Sun Food au 0% adaos de apa iar ananasul contine doar 5,4% zahar, in timp ce majoritatea brandurilor existente pe piata au in medie 16% zahar!

Acasa/Despre noi