0800 800 163

Advertorial - mazare verde

Mazarea – un energizant natural

Ce ar putea avea in comun un rege al Frantei si un presedintele al Statelor Unite ale Americii?

Ei bine, pe langa numeroasele sarcini diplomatice, administrative si politice ce vin pachet cu functia, atat Thomas Jefferson cat si Ludovic al XVI-lea aveau o slabiciune pentru... mazare!
Mai mult, traditia spune ca monarhul francez a dat ordin ca aceasta sa fie cultivata nici mai mult nici mai putin decat in gradinile din Versailles! Gestul pare suprinzator dar asta numai pana aruncam o privire pe studiile intocmite de nutritionisti.

Pe langa faptul ca este un aliment extrem de gustos, mazarea contine numeroase elemente nutritive.  Deoarece este bogata in vitaminele B1, B2, B6 ┼či C si fier, are un efect energizant extraordinar. Tocmai din acest motiv este alimentul ideal pentru a combate anemia, oboseala si pentru a intari sistemul imunitar. De asemenea, specialistii recomanda consumul de mazare studentilor sau celor care sustin examene intrucat elimina problemele cu invatatul.
In plus, daca ati decis sa adoptati o dieta de detoxifiere a organismului, mazarea este un ajutor de nadejde. Datorita continutul de fibre, acesta imbunatateste digestia si ajuta la eliminarea toxinelor.

Continutul ridicat de proteine, glucide, saruri minerale, potasiu, fosfor si zinc (iar lista ar putea continua) fac din mazare alegerea ideala pentru o alimentatie sanatoasa.
In plus, aceasta are si avantajul gustului savuros si al aromei pe care il confera mancarurilor.
Pentru a ne putea bucura de gustul minunat al boabelor verzi de mazare si de beneficiile pe care consumul acestora le are asupra sanatatii noastre pe tot parcursul anului si nu doar in perioada recoltei, mazarea la conserva este o optiune la fel de sanatoasa si de eficienta.

Mazarea verde boabe Sun Food este un produs 100% natural, fara conservanti artificiali sau aditivi alimentari. Aceasta a fost atent selectionata si conservata dupa metode traditionale, astfel incat toti cei care o consuma au garantia ca vor gati cu produse gustoase, sanatoase si de calitate!

Cu Sun Food ai siguranta ca poti sa gatesti sanatos pentru ca Sun Food reprezinta grija noastra pentru o alimentatie sanatoasa!

Acasa/Presa & Fotografii/Comunicate de presa/Advertorial - mazare verde