0800 800 163

Lansare sortimente noi

 

Sun Food lanseaza doua sortimente noi

Sun Food, brandul de fructe, legume si peste la conserva, isi largeste gama de produse cu doua noi sortimente: Mazare verde boabe si Rosii cuburi, decojite in sos de rosii.

Mazarea verde si rosiile cuburi Sun Food sunt produse 100% naturale si au fost conservate doar cu ajutorul conservantilor naturali, fara temutii aditivi alimentari.
Boabele fine de mazare sunt ambalate in conserve de 820g, cu cheita pentru a facilita deschiderea si utilizarea lor (sistem easy open). Gospodinele care vor sa dea un plus de savoare si dulceata mancarurilor lor cu ajutorul rosiilor cuburi Sun Food, le vor gasi in cutii de 400g, beneficiind si acestea de sistem easy open.

“Sustinem importanta unei alimentatii sanatoase, si, in conditiile in care pericolul reprezentat de temutele E-uri este din ce in ce mai greu de evitat, vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a gati cu produse gustoase, sanatoase si de calitate! Noile conserve contin mazare fina si rosii conservate doar cu ajutorul conservantilor naturali, asa cum faceau bunicile noastre. In plus, acestea au un continut bogat in vitaminele A, B, C, F, K si magneziu, atat de necesare in alimentatia noastra zilnica”, a declarat Brand Manager Sun Food.

Lansarea noilor conserve de mazare si rosii cuburi marcheaza si ultima etapa a procesului de rebranding prin care a trecut Sun Food pe parcursul ultimului semestru!

Conservele de mazare verde fina si rosii cuburi Sun Food sunt primele care vor aparea la raft cu noul ambalaj urmand ca, in scurt timp, sa fie schimbate si etichetele celorlalte sortimente!

“Noul ambalaj urmeaza linia de comunicare a brandului, reflectand calitatea si importanta brandului, creaza o traditie si ofera informatii complete despre produs! Sun Food detine in acest moment un portofoliu de 13 sortimente de conserve! De la fructe si legume pana la ton si sardine”, a adaugat  Brand Manager Sun Food.

Noua imagine evidenĊ£iaza mult mai bine valorile care stau la baza brandului Sun Food: calitate, diversitate, sanatate, optimism si o abordare moderna, menita sa aduca savoarea fructelor si legumelor in bucataria consumatorului!

Contact:

Sun Food Office

info line gratuit: 0800.800.163
office@sunfood.ro | www.sunfood.ro