0800 800 163

Concurs 2 #retetaSunFood

 

REGULAMENT DE PARTICIPARE

 • Organizator: Sun Food
 • Perioada participare: 1 - 27 septembrie 2017
 • Perioada jurizare: 28-30 septembrie 2017
 • Anuntare castigatori: 2 octombrie 2017

Temeiul legal:

Prezentul concurs este organizat in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cum participi?

 1. 1. Pregatesti una dintre retetele Sun Food comunicate in afisul postat pe sunfood.ro si pe pagina de facebook a brandului
 2. 2. postezi cel putin 2 fotografii pe pagina ta de Facebook cu preparatul in forma lui finala, gata de servire, cu textul: particip la concursul @SunFood #retetaSunFood
 3. 3. te asiguri ca ai postat la modul public astfel incat sa putem gasi postarea :)

Conditii obligatorii de participare:

 • reproducerea retetei/ retetelor propuse de Sun Food;
 • postarea fotografiilor cu preparatul final cu @SunFood si #retetaSunFood la mod public ca sa poata fi vizualizate
 • realizarea a minim 2 fotografii cu preparatul in care sa apara si conserva/-ele Sun Food pe care le-ai folosit.

Fotografiile se posteaza in cadrul contului / paginii proprii de facebook cu tag catre pagina oficiala Sun Food www.facebook.com/SunFoodRomania, in format public, dupa care se trimit pe adresa de e-mail office@sunfood.ro, nu mai tarziu de 27 septembrie 2017, ora 18.59! Nu participa la concurs fotografiile trimise dupa aceasta data / ora!

UNDE GASESTI conserve Sun Food?

 • Cora, Carrefour, Auchan, Real, Kaufland, Penny, Metro, Selgros s.a

PREMIERE SI JURIZARE:

Criterii de jurizare:

 • respectarea temei propuse in cadrul concursului si table setting-ul creat (fotografia) - 60 pct
 • prezenta conservei Sun Food in fotografii - 40 pct

Juriul concursului:

Premiile concursului

 • premiul I – slow cooker + 12 conserve Sun Food
 • premiul II - o tigaie din fonta + 12 conserve Sun Food
 • premiul III - sort bucatarie + 12 conserve Sun Food
 • 2 mentiuni x 12 conserve Sun Food

Valoarea totala a premiilor acordate este 650lei

Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul paginii de facebook www.facebook.com/SunFoodRomania si pe email, pe aceeasi adresa de pe care s-au trimis fotografiile pentru concurs!
Fiecare castigator trebuie sa trimita pe adresa de e-mail: office@sunfood.ro datele de contact complete pentru livrarea premiului. In cazul in care unul sau mai multi castigatori nu vor trimite datele de contact / livrare in termen de 10 zile de la primirea notificarii castigarii concursului, se va desemna alt castigator in baza punctajului obtinut!

Informarea paticipantilor conform legii 677/2001

Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate putand fi consultat pe site-ul oficial Sun Food, www.sunfood.ro.
Bafta tuturor si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare despre concurs sau despre produsele Sun Food!

Cu drag,
Echipa Sun Food
office@sunfood.ro

Participarea la campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.
QMS, în calitate de operator autorizat, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de client cu ocazia participarii la concurs, în scopuri de reclamă şi publicitate, această prelucrare fiind înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal. Prin participarea la prezenta operatiune promotionala, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate să intre în baza de date a Organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia cu respectarea dispoziţiilor legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va putea dezvalui datele furnizate de participanti catre entitati afiliate sau alte terte entitati. Conform legii 677/2001, participanţii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2011, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii drepturilor mentionate la paragrafele de mai sus, participantii vor adresa o cerere scrisa, datata si semnata, adresata la adresa de email contact@sunfood.ro. Prin acceptarea participarii la prezentul concurs, clientul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (clientul) sa emita pretentii financiare impotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni.

Acasa/Promotii si Concursuri /Concurs 2 #retetaSunFood