0800 800 163

Concurs Editia de Paste 2012

Sun Food apreciaza creativitatea si recompenseaza ingeniozitatea!

Cautam persoana creativa, ingenioasa si originala, pasionata atat de gatit cat si de amenajarea propriei locuinte intr-un mod inedit, preocupata in egala masura de reutilizarea si reciclarea conservelor metalice.
Acum ca “sezonul conservelor toamna – iarna” se apropie de final, suntem siguri ca in fiecare bucatarie se gasesc conserve dornice de afirmare si incununare cu laude, dispuse sa dea la schimb, in urma procesului de transformare, o nota de inedit  in orice spatiu din locuinta in care va fi  plasata conserva. 

Tocmai de aceea, dragele noastre gospodine, v-am pregatit o noua surpriza!

Va invitam sa participati cu drag la concurs, care de aceasta data nu va pune la grea incercare maiestria in bucatarie, ci indemanarea artistica de care fiecare dintre voi da dovada  in ceea ce priveste acordarea altor intrebuintari conservelor deja folosite, pentru ca se pot face multe lucruri minunate din conservele folosite!
Pentru ca totul sa fie cat mai exact precizat si pentru ca sansele de a castiga unul dintre premiile puse in concurs sa fie cat mai mari, veti gasi mai jos regulamentul noului concurs!REGULAMENT DE PARTICIPARE

Organizator: Sun Food - GQM
Durata:  15 martie - 10 aprilie 2012

Cum participati:
1.    Trebuie sa va aprovizionati cu cate o conserva, de preferat Sun Food – singurele conserve 100% naturale, fara aditivi alimentari si fara E-uri, in cazul in care aceasta nu se gaseste deja in bucataria proprie,  si sa va ganditi la o idee grozava de refolosire.
2.    Anuntati pe paginile voastre de facebook participarea la concursul “Sun Food apreciaza creativitatea si  recompenseaza ingeniozitatea!”
3.    Este necesar ca fiecare proiect sa fie insotit de de cel putin 3 fotografii din care sa reiasa pasii urmati pentru obtinerea produsului final.
4.    Daca detineti blog,  va rugam sa postati tutorialul cu cel putin 3 fotografii pe blog, mentionand si concursul cu link catre http://www.sunfood.ro/promotii-si-concursuri
5.    Daca nu detineti blog, ne puteti trimite fotografiile si descrierea pasilor pe adresa office@sunfood.ro, impreuna cu datele voastre de contact, avand grija ca la subiectul mesajului sa specificati “participare concurs Sun Food”!
6.    De asemenea, este esential sa postati pe facebook fotografia cu produsul final si sa taguiti Sun Food pentru verificare!


Criteriile de jurizare:
Criteriile de care se va tine cont la alegerea celui mai artistic produs sunt:
1.    Creativitatea  – cu cat o idee va fi mai iscusita si mai nastrusnica, cu atat sansele de castig vor creste; 1-20 puncte
2.    Originalitatea - tema abordata pentru intrebuintarea practica a conservei refolosite ramane la alegerea fiecaruia, in functie de “cantitatea ingredientelor adaugate” : placere, imaginatie, simt artistic,etc.  1-20 puncte
3.    Functionabilitatea - este extrem de important sa ne bucuram in egala masura de un obiect decorativ inedit si practic in acelasi timp; 1-20 puncte
4.    Maniera de prezentare ar produsului final –   se stie doar ca “aspectul conteaza” ; 1-20 puncte
5.    Prezenta conservei Sun Food in proiect  20 puncte
    TOTAL PUNCTE posibile = 100 puncte

premiile & premierea
Se vor acorda 5 premii, dupa cum urmeaza:
Locul I = un cos de conserve sanatoase Sun Food si un dinner set elegant, din ceramic pentru 2 persoane
Locul II = un cos de conserve sanatoase Sun Food si un bol mare de salata, din opal
Locul III = un cos de conserve sanatoase Sun Food si un set de 3 spatule teflonate
Mentiune 1 = voucher de 20 lei pentru achizitionare de produse din shop-ul online www.sunfood.ro 
Mentiune 2 = voucher de 20 lei pentru achizitionare de produse din shop-ul online www.sunfood.ro
Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul paginii noastre de facebook, urmand ca acestia sa ne trimita datele de contact, pe adresa office@sunfood.ro, in termen de maxim 10 zile, iar premiul le va fi expediat de catre noi in saptamana urmatoare! In cazul in care acestia nu ne vor trimite datele de contact in termen de 10 zile, juriul va desemna alt castigator!
Bafta tuturor si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare despre concurs sau despre produsele Sun Food la office@sunfood.ro!

Inspiratie din plin, imaginatie bogata si mestesugareala placuta! :)

Cu drag,
Echipa Sun Food

Acasa/Promotii si Concursuri /Concurs Editia de Paste 2012