0800 800 163

Ghicitorile Sun Food

Sun Food si JamilaCuisine te invita la concurs!

 

Numele Campaniei: Ghicitorile Sun Food

Perioada: 20 Noiembrie 2015 – 27 Noiembrie 2015

Organizatori: Sun Food & JamilaCuisine

Temeiul legal: prezentul concurs este organizat in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prezentul regulament de desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.sunfood.ro/promotii-si-concursuri

I. MECANISMUL SI REGULAMENTUL DE DESFASURARE:

Concursul va fi publicat pe pagina de Facebook JamilaCuisine (https://www.facebook.com/JamilaCuisine/?fref=ts).

 • Perioada campanie – 20.11.2015, ora 12:00 – 27.11.2015, ora 23:59:59. In aceasta perioada pe pagina de Facebook JamilaCuisine (https://www.facebook.com/JamilaCuisine/?fref=ts) vor fi postate, in zilele de 20 Noiembrie, 24 Noiembrie si 26 Noiembrie, 3 postari distincte de concurs sub forma de ghicitori.
 • Mecanismul concursului: Pentru a participa la unul dintre cele 3 concursuri, un participant trebuie sa urmeze pasii de mai jos:
  • Pasul 1: sa citeasca cerinta concursului si regulamentul concursului.
  • Pasul 2: sa respecte regulamentul concursului.
  • Pasul 3: sa se inscrie in concurs, postand un comentariu cu raspunsul sau, la postarea–concurs. 
 • La finalul perioadei de inscriere alocata fiecarei postari-concurs, va fi anuntat si raspunsul corect pentru fiecare dintre cele 3 ghicitori. Toti cei care au postat comentarii la postarile-concurs si s-au inscris, vor fi validati de catre echipa JamilaCuisine si Sun Food.

Doar participantii care au respectat in totalitate regulamentul concursului si care au postat in comentariu raspunsul corect vor participa la tragerea la sorti prin care se acorda premiile.

 • Perioada de inscriere a fiecarei postari concurs:
  • Postarea-ghicitoare 1: participantii se vor putea inscrie printr-un comentariu in perioada: 20 Noiembrie (ora 12:00 P.M.) – 22 Noiembrie (ora 23:00 PM)
  • Postarea-ghicitoare 2: participantii se vor putea inscrie printr-un comentariu in perioada: 24 Noiembrie (ora 10:00 AM) – 25 Noiembrie (ora 11:00 AM)
  • Postarea-ghicitoare 3: participantii se vor putea inscrie printr-un comentariu in perioada: 26 Noiembrie (ora 10:00 AM) – 27 Noiembrie (ora 11:00 AM)

II. DESEMNAREA CASTIGATORILOR:

Pentru fiecare din cele 3 postari-concurs mentionate in paragraful I, va avea loc o extragere prin care va fi desemnat castigatorul fiecarei din cele 3 postari-concurs.

Vor intra in tragerea la sorti toti participantii care au raspuns corect si au respectat regulamentul. 

Castigatorii vor fi desemnati prin trageri la sorti (cu platform www.random.org) filmate.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook, JamilaCuisine (https://www.facebook.com/JamilaCuisine/?fref=ts), in cadrul fiecarei postari-concurs, in datele de:

 • 23.11.2015. (anuntarea castigatorului pentru postarea-concurs publicata in data de 20 Noiembrie); 
 • 25.11.2015 (anuntarea castigatorului pentru postarea-concurs publicata in data de 24 Noiembrie); 
 • 27.11.2015 (anuntarea castigatorului pentru postarea-concurs publicata in data de 26 Noiembrie); 

In cadrul tragerii la sorti, se vor extrage cate 5 rezerve pentru fiecare premiu alocat.

III. PREMII

In urma celor 3 extrageri, se vor acorda 3 premii, cate 1 premiu pentru fiecare postare-concurs.

IV. VALOAREA PREMIILOR

Un premiu consta in: un colet cu 12 conserve marca Sun Food.

Fiecare colet cu conserve Sun Food este in valoarea de de 50 RON (fara TVA).

Valoarea totala a premiilor este in valoare de 150 Ron (fara TVA).

V. CONTACTAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR

Fiecare castigator va fi contactat de catre JamilaCuisine, prin mesaj privat pe profilul sau de Facebook. 

Pentru a-si revendica premiul, castigatorul are obligatia de a: 

 • raspunde la mesajul privat prin care a fost anuntat de catre JamilaCusine ca este castigator.
 • De a furniza datele sale personale pentru acordarea premiului: nume, prenume, adresa la care doreste sa-i fie livrat premiul, numarul de telefon.

VI. MENTIUNI:

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.


Succes tuturor si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare despre concurs!

Cu drag,
Echipa Sun Food
www.sunfood.ro

Participarea la campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament. 

S.C. Queen Monaco Servicies SRL, în calitate de operator autorizat, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de client cu ocazia participarii la concurs, în scopuri de reclamă şi publicitate, această prelucrare fiind înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.  Prin participarea la prezenta operatiune promotionala, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate să intre în baza de date a Organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia cu respectarea dispoziţiilor legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va putea dezvalui datele furnizate de participanti catre entitati afiliate sau alte terte entitati. Conform legii 677/2001, participanţii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2011, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii drepturilor mentionate la paragrafele  de mai sus, participantii vor adresa o cerere scrisa, datata si semnata, adresata la adresa de email contact@sunfood.ro. Prin acceptarea participarii la prezentul concurs, clientul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (clientul) sa emita pretentii financiare impotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni. 

Acasa/Promotii si Concursuri /Ghicitorile Sun Food