0800 800 163

Provocarea Sun Food


Dragii nostri,

A sosit momentul mult asteptat al anuntarii castigatorilor! Iata AICI lista finala cu actualizarile promise in ultima saptamana. Felicitari si multumim din suflet pentru implicarea de care ati dat dovada, pentru spiritul de echipa si pentru creativitatea din retetele voastre!

Abia asteptam ca premiile sa ajunga in mainile voastre si sa va bucurati de ele! Expedierea premiilor va incepe saptamana viitoare si va continua timp de 15 zile lucratoare. Astfel, livrarile se vor face pana la jumatatea lunii iunie.

Majoritatea castigatorilor ne-au trimis deja datele lor personale si adresele de livrare, insa asteptam detalii din partea tuturor celor care se regasesc pe lista.

Comunicarea adreselor de livrare de catre grupurile castigatoare:

Membrii grupurilor care se regasesc in lista, sunt rugati sa puna la dispozitia echipei Sun Food adresele de livrare a premiilor, dupa urmatoarea procedura:
- doar liderul de grup (initiatorul) va trimite prin mesaj privat pe pagina de Facebook Sun Food Fructe si Legume, datele de contact ale membrilor echipei lor, urmand modelul de mai jos:

 •  Membru 1 (numele utilizat in Facebook, cu care a participat in concurs)
 •  Nume si Prenume Reale
 •  Adresa de domiciului detaliata pentru livrarea premiilor (oras, cod postal, Strada, Bloc/casa, Bloc, Etaj, Ap.).
 •  Numar de telefon de contact

 • Membru 2
 • Membru 3

*se vor mentiona detaliile de mai sus pentru fiecare membru castigator al grupului.
 
Multumim pentru participare!

Cu drag,
Echipa Sun Food


Regulament de concurs

Perioada de desfasurare:

6 Aprilie 2015– 19 Aprilie 2015

PARTICIPARE:

Pasii pentru a intra in concurs/a accepta provocarea Sun Food:

Pentru a intra in concursul Sun Food, un user trebuie sa formeze un grup de minimum 3 prieteni cu care sa se inscrie, astfel:

1. Sa posteze in contul sau de Facebook numele unui preparat pe care il va gati pentru sarbatoarea de Paste.
2. In aceeasi postare userul trebuie sa dea tag la minimum 2 prieteni, in care sa precizeze ce preparat va gati fiecare dintre ei pentru ziua Pastelui. In prealabil postarii/acceptarii provocarii Sun Food,  membrii grupului trebuie sa fi agreat deja retetele pe care le va gati fiecare dintre ei.
3. Aceeasi postare trebuie sa contina hashtag-ul: #ProvocareaSunFood
4. In aceeasi postare userul care initiaza grupul trebuie sa dea tag paginii de Facebook Sun Food (https://www.facebook.com/SunFoodRomania)

Exemplu de postare:

„Dragii mei, raspund provocarii lansate de Sun Food Fructe si Legume (tag catre pagina de FB). Ma inscriu alaturi de @nume prenume si @nume prenume. (tag catre fiecare prieten cu care participa). Noi trei ne-am hotarat deja ce bunatati vom pregati: eu voi gati Drob de miel, X face friptura de miel, iar Y vine cu stufat de rata. J

Fiti cu ochii pe noi deoarece dupa preparare, vom posta si pozele cu preparatele noastre.

#ProvocareaSunFood.”

Implinind conditiile de mai sus, se considera ca respectivul grup de minimum 3 prieteni, a acceptat provocarea Sun Food.
 
Premii si PREMIERE:

 • Fiecare membru dintr-un grup de prieteni care a respectat toate regulile provocarii, va primi cadou, GARANTAT (daca respecta toate regulile concursului) cate un pachet cu conserve conserve Sun Food, in valoare de 30 RON.
 • Fiecare user care va folosi la prepararea retetei sale si cel putin o conserva Sun Food va primi GARANTAT si dinner set din portelan (pentru 4 persoane). Dovada faptului ca un user a folosit si conserva Sun Food este poza cu preparatul final, in care va fi inclusa si conserva Sun Food. Conserva rebuie sa fie vizibila, iar eticheta usor de citit.
 • Un user unic are dreptul de a se inscrie in maximum 3 grupuri si va primi premii in fiecare dintre cele 3 grupuri, doar daca conditiile de participare si castigare sunt respectate de catre toti membrii grupului inscris.

CONDITII OBLIGATORII DE PARTICIPARE:

Fiecare membru al grupului de minumum 3 prieteni care a acceptat provocarea Sun Food, va trebui sa urmeze urmatorii pasi:

 • sa posteze pe contul sau de Facebook, o poza cu preparatul final, pe care a anuntat ca il va pregati. Poza trebuie sa fie de calitate si preparatul foarte bine vizibil.
 • sa dea tag fiecarui dintre prietenii alaturi de care s-a inscris/a acceptat provocarea Sun Food.
 • sa includa hashtag-ul: #ProvocareaSunFood si tag catre pagina de Facebook Sun Food (https://www.facebook.com/SunFoodRomania)
 • Un grup de prieteni este desemnat castigator, doar daca fiecare dintre membrii sai a respectat toate conditiile si pasii detaliati anterior.
 • Fotografiile trebuie sa apartina participantului, nu vor fi calificate fotografiile "imprumutate".
 • Fiecare membru al grupurilor inscrise, trebuie sa urmeze toti pasii de participare si sa posteze pozele alaturi de tag-uri si hashtag-ul mentionat anterior in intervalul: 6 Aprilie 2015– 19 Aprilie 2015.
 • Un user poate fi desemnat ca fiind castigator, facand parte din maximum 3 grupuri diferite; fiecare grup separat din care face parte trebuie sa urmeze si sa respecte toti pasii din provocarea Sun Food.
 • De fiecare data cand un user se inscrie in alt grup, alaturi de alti minimum 2 prieteni, va trebui sa gateasca un preparat diferit de cel pe care l-a pregatit in grupurile din care a facut parte anterior acelei inscrieri.’
 • Orice user poate fi initiator de grup / poate lansa invitatii prietenilor sai pentru a crea un grup diferit.
 • Fiecare user care a face parte dintr-un grup si accepta provocarea Sun Food, trebuie sa accepte ca postarea in care a fost tag-uit sa fie publicata si pe timeline-ul profilului sau de facebook, la modul public, astfel incat sa poata fi contorizata de catre organizator.

Acordarea premiilor:

 • Fiecare membru din grupul de prieteni care a fost desemnat ca fiind castigator, va fi contactat prin mesaj privat pe Facebook, de catre echipa Sun Food pentru a i se cere adresa de livrare a premiului.
 • Fiecare castigator va fi contactat astfel:
  • Daca nu raspunde in termen de 3 zile de la contactarea prin mesaj privat pe Facebook, echipa Sun Food va mai trimite inca un mesaj privat pentru a-i reaminti castigatorului.
  • Daca in interval de alte 3 zile de la cel de-al doilea mesaj de reminder, castigatorul nu raspunde pentru a comunica adresa de livrare a premiului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai livra premiul.
 • Premiile se vor livra prin curier cater castigatori, in termen de 15 de zile lucratoare de la confirmarea adreselor de livrare.

Un participant unic se poate inscrie de mai multe ori in Campanie dar nu poate castiga mai mult de 3 premii, pe toata durata concursului.
Prin participant unic, se intelege o persoana fizica, identificabila dupa nume, prenume si adresa reala, indiferent de pseudonimele cu care s-a inscris. Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiilor oferite in cadrul acestei campanii sau schimbarea parametrilor acestora.

Informarea paticipantilor conform legii 677/2001

Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate putand fi consultat pe site-ul official Sun Food, www.sunfood.ro.

Participarea la campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

S.C. Queen Monaco Services SRL, în calitate de operator autorizat, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de client cu ocazia participarii la concurs, în scopuri de reclamă şi publicitate, această prelucrare fiind înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.  Prin participarea la prezenta operatiune promotionala, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate să intre în baza de date a Organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia cu respectarea dispoziţiilor legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va putea dezvalui datele furnizate de participanti catre entitati afiliate sau alte terte entitati. Conform legii 677/2001, participanţii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2011, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii drepturilor mentionate la paragrafele  de mai sus, participantii vor adresa o cerere scrisa, datata si semnata, adresata la adresa de email contact@sunfood.ro. Prin acceptarea participarii la prezentul concurs, clientul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (clientul) sa emita pretentii financiare impotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni.

Bafta tuturor si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare despre concurs sau despre produsele Sun Food!
 
Cu drag,
Echipa Sun Food
contact[@]sunfood.ro
 
Organizator: Sun Food – Queen Monaco Services SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Biharia nr.67-77, corp C, parter, camera 13, avand numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/7050/2011, CUI 28601272.

Temeiul legal

Prezentul concurs este organizat in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Acasa/Promotii si Concursuri /Provocarea Sun Food