0800 800 163

La picnic cu Sun Food!

 

Sun Food te invita la picnic! 

Pentru ca orice loc este perfect pentru a organiza un picnic de poveste Sun Food te provoaca sa organizezi cel mai cel picnic din tara! Poti profita de spatiul din curte, din parc, de pe malul unui lac sau chiar din spatele blocului! Te invitam la picnic cu prietena cea mai buna, cu copiii, cu bunicii, cu toata gasca de prieteni, cu sotul, cu colegii, cu mama, cu cine vrei tu :) 

      

Denumire campanie:

La picnic cu Sun Food!”

Zilele de vara sunt ideale  pentru a organiza iesiri la iarba verde asa ca o iesire la picnic este prilejul perfect de bucurie, iar daca alaturi iti sunt prietenii sau familia cu atat mai bine!

 Cine participa?

Orice pasionat de picnic, de mancare sanatoasa, de stare de bine, persoane fizice, inclusiv bloggeri.

 

REGULAMENT DE PARTICIPARE

Organizator: Sun Food

Perioada desfasurare: 15 iunie23 iulie 2014

Perioada jurizare: 19 –23 iulie 2014

 

Temeiul legal: prezentul concurs este organizat in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cum participi?

Pregatesti o reteta cu unul din produsele Sun Food, luati conserva folosita si pe cei dragi si dati o fuga intr-un loc plin de culoare unde sa va bucurati cu drag de cel mai frumos picnic organizat vreodata!

Conditii obligatorii de participare:  

-         realizarea unui preparat delicios, pentru picnic, folosind una din conservele marca Sun Food; 

-         crearea unei atmosfere de picnic de poveste si amplasarea conservei Sun Food in cadrul acesteia  

-         realizarea a minim 3 fotografii  

ü  table setting (imaginea cu locul / masa de picnic, cu preparatele gata de savurat)

ü  imaginea de ansamblu (picnicul si familia / prietenii / protagonistii)

ü  produsul preparat cu Sun Food pentru acest picnic

Fotografiile se posteaza in cadrul contului / paginii proprii de facebook cu tag catre pagina oficiala Sun Food www.facebook.com/SunFoodRomania, in format public, dupa care se trimit pe adresa de e-mail contact@sunfood.ro, nu mai tarziu de 18 iulie 2014, ora 23.59! Nu participa la concurs fotografiile trimise dupa aceasta data / ora!

In cazul in care participantul detine un blog, poate opta pentru publicarea fotografiilor intr-o postare si trimiterea ulterioara a link-ului cu referire catre post, pe adresa de e-mail:  contact@sunfood.ro

 

UNDE GASESTI conserve Sun Food?

Cora, Carrefour, Auchan, Real, Kaufland, Penny, Metro, Selgros s.a

 

PREMIERE SI JURIZARE:

Primii 100 de participanti, in ordinea primirii fotografiilor, primesc garantat conserve Sun Food, imediat dupa terminarea concursului!

Se premiaza cele mai inspirate, originale, pline de veselie si frumos fotografiate iesiri la picnic!

 

Criterii de jurizare

-         Produsul preparat cu Sun Food pentru acest picnic – 40 pct

-         Table setting-ul creat  (imaginea cu locul / masa de picnic, cu preparatele gata de savurat) – 50 pct

-         Imaginea de ansamblu (picnicul si familia / prietenii / protagonistii) 10 pct

 

Juriul concursului: 

 Chef Laura Mihailescu, Veronica Soare si un reprezentant Sun Food! “Am inceput sa gatesc din pasiune acum cativa ani si mi-am dat seama ca imi doresc din ce in ce mai mult sa urmez cursurile unei scoli profesionale de bucatari. Am reusit sa imi indeplinesc acest vis si arta culinara a devenit parte din viata mea de zi cu zi.” Chef Laura Mihailescu

Puteti afla mai multe despre Chef Laura Mihailescu pe www.gastronomist.ro! De la sfaturi pretioase in bucatarie pana la cursuri de gatit!

 

Visatoare full time, iubitoare de caini, pisici, lanuri de maci, sorbet de capsuni, paine cu zacusca mamei, mereu in cautarea soarelui din mine, oameni, lucruri si locuri. Locuiesc in poezii si povesti, dupa cum ma poarta personajele. Am inteles ca din ce am si primesc trebuie sa le daruiesc si celorlalti. Scriu uneori pe www.dragalola.nodomain.ro, cand n-o fac e pentru că ma fura clipele frumoase. Citesc mereu cartpentru biblioteca audio a Asociației Nevazatorilor. Sunt oricand gata de plecare inspre un loc departe de lumea dezlantuita, cu cosul meu adorabil de picnic, patura cu fluturi si bunatati pregatite cu dragoste!”  Veronica Soare

 Premiile concursului 

1.       VACANTA LA MUNTE + picnic cu Sun Food + sedinta foto profesionista*

2.      set complet pentru picnic + conserve Sun Food

3.      gratar electric (premium) + conserve Sun Food

*Castigatorul va beneficia impreuna cu familia sa de o sedinta foto profesionista!

Valoarea totala a  premiilor acordate este 4300 lei.

Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul paginii de facebook Sun Food www.facebook.com/SunFoodRomania si pe adresa de email de la care s-au primit fotografiile!

In cazul in care unul sau mai multi castigatori nu vor trimite datele de contact / livrare in termen de 10 zile de la trimiterea mesajului de notificare, se va desemna alt castigator in baza punctajului obtinut!

Informarea paticipantilor conform legii 677/2001

Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate putand fi consultat pe site-ul oficial Sun Food, www.sunfood.ro.

Bafta tuturor si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare despre concurs sau despre produsele Sun Food!

Cu drag,

Echipa Sun Food - contact@sunfood.ro 

Participarea la campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament. 

S.C. Queen Monaco Servicies SRL, în calitate de operator autorizat, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de client cu ocazia participarii la concurs, în scopuri de reclamă şi publicitate, această prelucrare fiind înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.  Prin participarea la prezenta operatiune promotionala, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate să intre în baza de date a Organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia cu respectarea dispoziţiilor legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va putea dezvalui datele furnizate de participanti catre entitati afiliate sau alte terte entitati. Conform legii 677/2001, participanţii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2011, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii drepturilor mentionate la paragrafele  de mai sus, participantii vor adresa o cerere scrisa, datata si semnata, adresata la adresa de email contact@sunfood.ro. Prin acceptarea participarii la prezentul concurs, clientul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (clientul) sa emita pretentii financiare impotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni. 


Acasa/Promotii si Concursuri / Regulament "La picnic cu Sun Food!"