Pandispan cu felii de ananas
Ingrediente:
• 1 cutie ananas bucati Sun Food 567g
• 200g faina
• 180g zahar
• 3 oua
• 1 lingurita bicarbonat de sodiu
• 1 lamaie
• sare
Separati galbenusurile de albusuri. Amestecati cu un mixer galbenusurile cu zaharul, putina sare si faina in care ati amestecat deja bicarbonatul. Puneti coaja rasa de lamaie si sucul acesteia. Taiati fiecare bucata de ananas in felii subtiri. Adaugati aceste felii in compozitie cu galbenusurile. Omogenizati si apoi adaugati albusurile batute spuma cu un praf de sare. Amestecati ingredientele delicat, prin rasturnare si nu prin frecare ca sa nu se lase compozitia. Turnati amestecul intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si apoi coaceti prajitura la foc potrivit. Taiati-o in triughiuri sau patrate dupa ce s-a racit si dupa ce ati ornat-o cu frisca si cubulete de ananas Sun Food.