0800 800 163

Sote de pui cu sos de rosii si vin

Iti trebuie:

•    1 pui
•    100 ml ulei
•    1 ceapa
•    1 conserva Sun Food de rosii decojite intregi in suc de rosii
•    150 ml vin
•    2 catei de usturoi
•    sare, piper
•    6 -7 cartofi fierti in coaja
•    1 legatura patrunjel verde
•    cateva frunze de maghiran

Cureti puiul, il speli, il tai in bucati si il innabusi in uleiul incins. Cand puiul este frumos rumenit, adaugi ceapa tocata marunt si lasi pana cand carnea este bine fiarta.
Scoti apoi bucatile de carne pe un platou si, peste ceapa, pui rosiile taiate foarte marunt, usturoiul pisat, maghiranul taiat marunt si vinul.
Sarezi, piperezi dupa gust si fierbi totul la foc domol, pana ce sosul capata consistenta dorita, apoi torni sosul peste bucatile de pui de pe platou.
De jur imprejur asezi cartofii fierti, presari patrunjelul tocat marunt si servesti imediat. 

Acasa/Retete Sun Food /Retete sarate/Sote de pui cu sos de rosii si vin