0800 800 163

Tarta cu mazare

Ingrediente:

•    400 g foietaj
•    2 oua
•    100 g smantana
•    400 g mazare Sun Food
•    100 g bacon/kaizer
•    1 lingura amidon
•    branza
•    3 rosii cherry
•    marar
•    sare, piper

Mod de preparare:

Aluatul se lasa la temperatura camerei pana se decongeleaza, apoi se taie un cerc de 22-24 cm. O forma (in cazul de fata o tigaie de fonta) se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza aluatul.

Ouale se bat cu smantana, sare si piper, apoi se adauga amidonul, mazarea si baconul rumenit in putin ulei. Se amesteca bine, se asezoneaza cu marar si se toarna compozitia peste foietaj. Deasupra se aseaza felii de branza si jumatati de rosii. Se coace 30-35 minute, la temperatura medie.

Pofta buna!!!

Reteta pregatita de ambasadorul Sun Food – Andreea Dianu