0800 800 163

Tarta cu peste

Ingrediente:

  • 2 oua;
  • 2 conserve de sardine in suc propriu;
  • 1 ceapa;
  • 1 cutie 300 g perle de branza (2% grasime);
  • 2 lg de chives tocat (il puteti elimina daca nu aveti);
  • 2 lg tarate ovaz;
  • sare, piper, fulgi de chilli;

- cantitati pentru 3 mini tarte cu diametrul de 16 cm -

Mod de preparare:

Se mixeaza timp de 1-2 minute ouale cu sarea, apoi se adauga toate celelalte ingrediente (ceapa tocata marunt si sardinele scurse de suc si usor pasate cu furculita).

Toate aceaste ingrediente se omogenizeaza, iar compozitia obtinuta se toarna intr-o tava antiaderenta, sau in 3 tavite de mini tarte cu diametrul de 16 cm, pe fundul carora se pune un cerc din hartie de copt pentru a evita sa se lipeasca, neavand niciun fel de grasime.

Desupra se presara fulgi de chilli si se pune la copt in cuptorul preincalzit la 180C pentru cca 30-40 minute.

Pofta buna!

Reteta pregatita de  – Edith Frincu